Arbatmedžių eterinis aliejus / Tea tree

  • Kodas: 661037
    859Lt
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Jo antiseptinės savybės padeda greičiau pasveikti sergantiems virusinėmis ligomis ir sumažina galimybę užsikrėsti sveikiems, todėl labai tinka vartoti profilaktiškai

    Gamintojas
    SEEMA International/ India
    Tūris
    10 ml

    Skleidžia specifinį aitrų, kartoką, gaivų, muskatą primenantį kvapą.

    Grynu arbatmedžių eteriniu aliejumi tepama oda esant herpesui, pūlingiems odos pažeidimams.

    Arbatmedžio aliejus gali būti naudojamas kosmetikos priemonių papildymui, plaukų stiprinimui, skalavimams bei inhaliacijoms, vonioms, patalpų aromatizavimui.