ECONORD Sezamų aliejus

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 242068
    584
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Sezamų aliejus / Oleum Sesamum -  Naudojamas sausos, raukšlėtos, pleiskanojančios arba senstančios odos priežiūrai.

    Tūris
    100 ml
  •  ECONORD Sezamų aliejus / Oleum Sesamum, 100ml

    Tai populiarus aliejus, gaunamas šaltojo spaudimo būdu.
    Brangus ir vertingas kosmetinis aliejus, naudojamas sausos, raukšlėtos, pleiskanojančios arba senstančios odos priežiūrai.
    Aliejuje yra vitamino E, aštuonių būtinų aminorūgščių, mineralinių medžiagų, baltymo, lecitino.
    Jį gerai toleruoja odos ląstelės, aliejus veikia kaip antioksidantas ir ženkliai lėtina ląstelių senėjimą.
    Kosmetologijoje naudojamas lipidų apykaitai aktyvinti ir apsauginėms epidermio funkcijoms atkurti.
    Tai natūrali nuo saulės sauganti ir unikali drėkinamoji priemonė.
    Minkština odą ir atkuria jos apsaugines funkcijas.

    Naudojamas galvos odos masažui ir plaukams stiprinti.